lauantai 31. elokuuta 2013

Hyvää kuuluu!

Hyvää kuuluu!

Niin että hyvää kuuluu....Tällä viikolla oli ns.tankkauspäivä eli sai syödä pastaa,pastakastiketta, leipää ym.hiilaripitoista ja kyllähän se meikäläiselle maistui :-) Niin ja jäätelöäkin sai syödä ..nam nam!
Tankkauspäivän tarkoituksenahan oli herättää aineenvaihduntaa ja että paino alkaisi paremmin tippua eikä junnaisi paikallaan.Maanantaina sitten puntarilla nähdään tuottiko tuo tulosta.
Olo tuon tankkauspäivän seuraavana päivänä oli aika jäätävä...Hiilaropommin jäljiltä olo oli niin väsynyt et nuutunut kuin vain voi olla...eli sellainen normaali päivä kuten ennen dieettiä tai elämänmuutosta oli ja enään en ikinä siihen olotilaan halua takaisin. Tosiaan yksi erittäin mahtava ja hieno asia tässä elämänmuutoksessa on että alkaa olla se kauhea väsymys ja saamattomuus poissa...olo on melkein aina niin energinen ja hyvä että ei tästä olo tilasta halua luopua.

Liikkuminen on aina ollut minulle oikeasti mieleistä mutta niillä kiloilla jotka minulla oli esim.pari vuotta sitten niin ei niillä yksinkertaisesti jaksanut liikkua...Mutta nyt! Sali on yksi maailman parhain asia maailmassa ja sitä tulen harrastamaan hamaan loppuun saakka.

Tuloksia

Minähän aloitin tämän projektini jo toukokuussa ja silloin aloitin myös crossfitin ja se oli kyllä sellaista menoa että kyllä siinä salilla käynti jää toiseksi. Ahkerasti kävin kaikki 12 krt (2 krt viikossa) ja kunto nousi kyllä kohisten. Silloin aloitin tämän elämänmuutoksen mutta ruokailu oli minulle vielä se kompastuskivi ja sen suhteen ei mennytkään niin hyvin.
Mutta siitä aloituksesta on nyt tippunut kesänaikana 10 kg! Olen ihan tyytyväinen mutta paljon paljon on vielä pudottamatta mutta alku se tuonkin on :-) Linkittelen tuohon myös crossfitin sivut niin käykää tutustumassa myös siihen mahtavaan lajiin!

Tässä pirteenä salille menossa :-)
1 kommentti:

  1. Moikka! Missä oot käynyt crossfit-tunneilla? Voiko sinne kuolla jos on oikeesti huono kunto? Kiinnostaisi kyllä kokeilla mut vaikuttaa niin pelottavan hapottavalta! :D Kiva blogi sulla, laitoin heti kirjanmerkkeihin ja jään kyllä seuraamaan!

    VastaaPoista