maanantai 26. elokuuta 2013

Viikko takana ja viikko 3. alkaa

No tulihan niitä tuloksia ensimmäisen tuloksettoman viikon jälkeen! -2,2  viime viikon aikana tippunut painoa ja kun saisikin pudotuksen pysymään tuossa luokassa per/viikko niin olisin erittäin tyytyväinen. Viime viikko meni mielestäni hyvin, lukuun ottamatta flunssaa joka iski koko perheeseen.
Yksi salitreeni ja yksi lenkki jäi väliin...Tulos ilman tuota mokomaa flunssaa olisi ollut varmaan vielä parempi. Mutta ruokavalio piti sairastelusta huolimatta.
Mutta nyt on uusi viikko alkanut ja kovasti tekisi mieli jo liikkumaan, mutta flunssa ei meinaa päästää otteestaan. No jos tänään huilailen vielä ja huomenna ainakin lenkille lähden :-)

On se kumma juttu että miten ihminen on voinut päästää itsensä tähän jamaan ja kuinka liikkuminen oli ennen kauhea juttu...ajatuskin siitä että pitäisi liikkua tai kävellä vaikka 500m kauppaa, tuntui ihan ylitse pääsemättömältä. Nyt jos jää yksikin päivä väliin niin johan harmittaa ja ottaa päähän kun ei  pääse salille. Ja tuo sali...se se on niin mukavaa että en luovu siitä kyllä ikinä!

Voi olla että tää on ollut tylsää luettavaa, mutta lupaan laittaa kuvia ym. materiaalia jatkossa enemmän ja kertoa tarinoita matkan varrelta :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti