maanantai 9. syyskuuta 2013

Ihanaa!! Yhteistyö Funky Fitin kanssa alkaa!


Voi että ihminen voi olla onnellinen....Funky Fit!

Olen saanut avuksi tähän painonpudotus projektiini Vaajakoskella sijaitsevan Funky Fitin.
Funky Fit järjestää erilaisia ryhmäliikuntatunteja, ryhmävalmennuksia, nettivalmennusta ja personal Trainer-palvelut löytyvät myös kyseisestä paikasta.

On aivan mahtavaa että olen saanut tähän projektiini apua. Kävin tapaamisessa heidän tiloissaan viime viikolla ja sovimme siitä miten tämän yhteistyön aloitamme. Heillä on alkanut Funky Fat-ryhmä jossa yritämme yhdessä pudottaa painoa ja käymme läpi erilaisia mahdollisuuksia muuttaa näitä elämäntapoja. Kerran viikossa tapaamme liikunnanmerkeissä ja keskustelemme kaikesta mahdollisesta liittyen painonpudotukseen.
Lisäksi lokakuussa alkaa mentaalivalmennus eli koitamme miettiä miksi tähän on tultu ja kuinka tästä eteenpäin ja millaisilla "aseilla" lähdemme tätä painoa pudottamaan.


Terveen elämän roolimallit

Kun olen tätä mentaalivalmennusta ajatellut tässä viikonlopun aikana niin se on oikeasti NIIN suuressa merkityksessä painonpudotuksessa ja monessa muussakin asiassa. Me ollaan jokainen saaneet omat kotoa ja se pisti ajattelemaan että minkä mallin minä annan omalle lapselleni? Tästä keskustelimme Funky Fitin Essin kanssa ja se todellakin avasi silmäni ja pisti toden teolla ajattelemaan asiaa tarkemmin.


Jokainen meistä ihmisistä joilla on lapsia, haluaa heidän parastaan, me aikuiset ja vanhemmat olemme ne roolimallit. Ja se arkielämä muokkaa/kasvattaa lasta kun hän kasvaa. Haluanko antaa hänelle mallin kuinka syödään mitä sattuu ja epäterveellisesti? Haluanko nähdä lapseni ylipainoisena ja altiina kaikille vakaville sairauksille mitä ylipainosta voi tulla? En ole mikään terapeutti enkä anna kenellään ohjeita kuinka lastansa kasvattaa, mutta omassa elämässäni haluan antaa pojalleni terveellisen elämän mallin. Tästä lähtien aion tehdä parhaani sen suhteen että poikani oppii terveellisiä elämäntapoja ja liikunnan merkityksen. En tarkoita että minusta tulee terveysintoilija (joka ei varmaan mikään paha asia olisi), mutta tulevaiseen näkymät ovat paljon kirkaammat jos terveys ja elämäntavat ovat kunnossa.

Tällä viikolla keskiviikkona alkaa minun kohdallani ryhmätunnit ja odotan niitä innolla. Kirjoittelen sitten ekoja tuntemuksia ja muuten siitä miltä tuntui olla mukana ryhmässä missä on muitakin saman ongelman kanssa painivia.
Kuviakin lisäilen kunhan saan niitä enemmän otettua :-)


Sivupalkista pääseen Funky Fit kotisivuille, käykääpäs tutustumassa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti