tiistai 6. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Hei taas!

Täytyy heti kiittää taas ihanista kommenteista ja tsempeistä, ne merkitsevät paljon <3
Samalla täytyy pyytää anteeksi kun en useammmin päivitä blogia mutta siihen ei aina yksinkertaisesti ole aikaa ja sitten myös illan päätteeksi ei vaan jaksa.

Meille kuuluu tällä hetkellä hyvää. Leevin luuydin on edelleen puhdas ja Leevi on sen yhden epäonnisen blokin jälkeen kestänyt taas hoidot hyvin. Toki ruokahaluttomuutta, hieman uniongelmia yms ja pientä pahoinvointia on ollut mutta ei mitään kauhean vakavia sivuoireita tai takapakkia ole tullut. Me odotellaan kovasti että nää blokkihoidot on ohi ja päästään hieman hengähtämään ja saadaan olla enemmän kotona. Leevillä on enään 2 blokkia jäljellä(ne kovimmat) ja sen jälkeen Kuopiossa olemista tulee vähemmän ja saadaan olla enemmän kotona, tarkkaa aikataulua tai suunnitelmaa meillä ei ole vielä tiedossa, se selvinnee ensiviikolla kun B-blokki alkaa.

Olihan meillä tässä välissä sellainen pieni kiva katetri ongelma taas kun se lähti kotona melkein irti :-( Keskussairaalaan sitten vaan ja siellä se sitten otettiin kokonaan pois...tai no minun käteen se jäi kun otin borderia(eräänlainen teippi) siitä pois. Ei muuta kuin puhdistus ja lappu päälle. Eniten tuollaisissa harmittaa se että taas kerran lapsi joutuu leikkaukseen ja taas on kipua yms.ylimääräistä jota ei lapselleen koskaan halua. Mutta tuo meidän Leevi! Se on niin reipas poika että en ole oikeasti uskoa. Jos me tästä selvitään niin se on hyvin suureksi osaksi myös Leevin omaa ansiota...Tuolla reippaudella, ilolla, positiivisuudella ja sinnikkyydellä on ollut varmasti suuri osa koko paranemisprosessissa.

Tässä kuvaa piuhoista eli keskislaskimokaterista näin "ulkopuolelta"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti